Video- en parlofonie is een prioriteit voor uw comfort en veiligheid.

Video- en parlofonie is een grote toegevoegde waarde in uw woning, winkel of bedrijf. Het verhoogt uw comfort en veiligheid. VDV Elektro levert ook, inzake video- en parlofonie in Berlare en ruime regio, de beste kwaliteit aan een interessante prijs.

Perfecte plaatsing van parlofoon

Een simpele vorm van toegangscontrole is het plaatsen van een parlofoon of deurtelefoon. Een buitenpost vervangt de klassieke belknop. Afhankelijk van de woonsituatie is het mogelijk om een aantal binnentoestellen aan te sluiten (bijvoorbeeld één per verdieping) of over meer dan één buitenpost te beschikken (bijvoorbeeld voor- en achteringang).

Videofoon verhoogt veiligheid

Met een videofoon kan u niet alleen spreken met de persoon die aanbelt, maar hij of zij wordt meteen ook zichtbaar, wat de veiligheid verhoogt. Er is keuze tussen zwart/wit en kleursystemen, waarop verschillende camera’s aangesloten kunnen worden op één binnenpost (voordeur, poort, …). U kan ook een geheugenmodule toevoegen. Zo kunnen de beelden opgeslagen worden zodat u achteraf kan checken wie er aangebeld heeft. Als u niet thuis bent, kan u de beelden ook bekijken op uw smart-phone.

Contact opnemen

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan nu contact op. Wij kunnen u een voorstel doen voor videofonie/parlofonie dat rekening houdt met uw wensen op het gebied van functionaliteit, comfort en budget.

VDV Elektro heeft ook een aantrekkelijk aanbod inzake algemene elektriciteit, het op punt stellen van uw installatie voor herkeuring, verlichting en domotica. U kan ons contacteren voor kleine herstellingen of aanpassingen, alsook voor totaalprojecten van A tot Z.

Back to Top