De verlichting die uw woning net dat tikkeltje meer geeft.

Verlichting brengt sfeer in uw woning, winkel of kantoor. Om de juiste sfeer te creëren, hebt u ook de juiste verlichting nodig. VDV Elektro is uw specialist in verlichting in Berlare en gaat samen met u op zoek naar sfeervolle en unieke verlichting voor zowel binnen als buiten.

Bespaar energie en geld met LED-verlichting

Zijn uw oude lampen aan vervanging toe? Dan plaatst VDV Elektro nieuwe, innovatieve en duurzame LED-verlichting. Zo kan u heel wat energie en bijgevolg ook geld besparen en draagt u meteen uw steentje bij aan een beter milieu.De investering verdient u snel terug.

Uitvoerig en gericht lichtadvies

We geven u ook uitvoerig en deskundig lichtadvies en zo u dat wenst zorgen we voor een lichtstudie. Met de verlichting van VDV Elektro uit Berlare wordt uw interieur compleet. En door onze kleinschaligheid zijn we in staat topkwaliteit te leveren aan een betaalbare kwaliteit. Hebt u nog vragen? Neem dan beslist contact op. Wij komen graag bij u langs voor een oriënterend gesprek.

Uitgebreid aanbod aan diensten

Misschien wil u nog een stapje verder gaan? Wij kunnen ook uw algemene elektriciteit verzorgen, evenals uw installatie klaar maken voor herkeuring, uw videofonie/parlefonie installeren en domotica plaatsen. U kan ons inhuren voor totaalprojecten in zowel nieuwbouw als renovatie, maar ook voor kleine aanpassingen en herstellingen.

Back to Top