Wij maken uw installatie in orde voor de elektrische keuring

Bent u van plan uw woning te verkopen? En is deze gebouwd voor 1 oktober 1981? Dan is een elektrische keuring verplicht. Hebt u als koper een woning gekocht met een negatief keuringsverslag? Geen probleem. U moet dan wel binnen de 18 maanden de installatie in orde brengen en een nieuwe elektrische keuring aanvragen.

Uw garantie voor een positieve keuring

VDV Elektro maakt uw elektrische installatie volledig “up to date” en in orde. Zo komt u nooit voor onaangename verassingen te staan bij een elektrische keuring, dit in Berlare en zelfs in heel Vlaanderen. Bij ons kan u bovendien van een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding genieten.

Vertrouw op onze service

Er zijn heel wat veiligheidsrisico’s aan niet-gekeurde installaties. Zo kunnen de zekeringen regelmatig springen en kunnen huishoudtoestellen defect gaan. Een groter gevaar is brand of elektrocutie. Met onze knowhow en betrouwbare service kan u gerust zijn dat uw elektriciteit aan de vereiste voorwaarden voldoet. U hoeft zich geen zorgen te maken.

Neem contact op

Is uw installatie aan een keuring toe? Neem dan vandaag nog contact op. Wij komen met plezier bij u langs om uw installatie piekfijn in orde te brengen.

Wist u dat we ook al uw algemene elektriciteit kunnen installeren, aanpassen en herstellen? U kan hier in Berlare ook terecht voor verlichting, videofonie/parlefonie, domotica en totaalprojecten.

Back to Top