We staan garant voor een deskundige plaatsing van uw domotica

VDV Elektro zorgt voor een vakkundige plaatsing van domotica in Berlare en ruime omgeving.

Wat is domotica

Domotica’ is een samenvoeging van ‘domus’ (Latijn voor ‘huis’) en elektronica. Domotica verwijst daarmee naar het totaal van elektronische voorzieningen binnen een woning, en meer bepaald naar het overkoepelende systeem dat de werking van al deze voorzieningen en toestellen regelt. Zo’n systeem heeft heel wat voordelen: domotica zorgt voor de automatisering van een aantal elementen van de woning, zoals verlichting of verwarming, en vermindert zo het energieverbruik terwijl het comfort stijgt.

Hoe werkt domotica precies

Bij het installeren van domotica plaatsen we in uw woning een centrale controle-unit waaraan de verschillende aanwezige elektrisch gestuurde systemen gekoppeld worden. Dat kan gaan van basisvoorzieningen zoals verlichting en verwarming, maar ook bijvoorbeeld de rolluiken, zonwering of uiteenlopende huishoudtoestellen kunnen via het domoticasysteem aangestuurd worden. De controle-unit kan u bedienen via een touchscreen, smartphone of tablet, waar u ook bent. U kiest ook zelf hoe uitgebreid u uw systeem wilt maken. Kortom, domotica vereenvoudigt uw leven door dagdagelijkse taken te automatiseren, en dat terwijl u energie en dus geld bespaart.

Deskundige uitleg

VDV Elektro werkt met Niko Home Control en Q-bus, twee veel gebruikte domotica-systemen in ons land. We zorgen voor een vakkundige plaatsing en uitgebreid advies over het gebruik van uw domotica. Na enkele maanden komen we nog eens éénmalig bij u langs om eventuele aanpassingen te doen om uw domotica-systeem te optimaliseren.

U kan bij VDV Elektro in Berlare ook probleemloos terecht voor al uw totaalprojecten inzake algemene elektriciteit, verlichting, herkeuringen, videofonie/parlefonieen kleine aanpassingen of herstellingen. Contacteer ons gerust met al uw vragen. Wij komen vrijblijvend bij uw langs om uw wensen en verwachtingen te bespreken en bezorgen u een offerte op maat.

Back to Top