Neem vandaag nog contact op met VDV Elektro.

VDV Elektro in Berlare (Oost-Vlaanderen) is een bedrijf in volle groei. Zaakvoerder Tim Van de Vyver heeft heel wat expertise in algemene elektriciteit. Daarnaast is VDV Elektro ook prima thuis in verlichting, videofonie/parlofonie, domotica en het vernieuwen van uw installatie voor herkeuring.

Altijd plaats voor dringende opdrachten

De veelzijdigheid van VDV Elektro uit Berlare kent geen grenzen, want u kan hier voor veel meer dan elektriciteitswerken terecht. Bouwers en verbouwers kunnen ons inhuren voor totaalprojecten van A tot Z of voor kleine aanpassingen en herstellingen. We zijn passen ons moeiteloos aan elke klant aan en staan garant voor verzorgd werk en een stipte uitvoering van de planning. En dit alles aan interessante prijzen. Bovendien kunnen we heel flexibel werken. Voor kleine aanpassingen of herstellingen, houden we altijd een gaatje vrij in onze agenda. In noodgevallen kan u hier zelfs 7 dagen op 7 terecht.

Vrijblijvend bezoek bij u ter plaatse

We hebben talloze klanten, zowel particulieren, als winkels en bedrijven, in heel Vlaanderen. Zij kiezen vol enthousiasme voor onze vakkennis en competentie. Door onze directe contacten hebben we met hen ook een uitstekende relatie opgebouwd.

Hebt u nog vragen? Of wenst u een afspraak te maken voor een vrijblijvend bezoek ter plaatse? Neem dan zeker contact op. Wij komen ook langs in het weekend en ’s avonds en maken een gratis offerte op. Want uw tevredenheid is onze prioriteit!

Back to Top